Styrelsen 2021

Charlotte Jonsson

Post: Ordförande

Födelseort/ där jag är uppväxt: Sundsvall

Född: 1998

Positiv, empatisk och driven är tre egenskaper som jag anser beskriver mig bra. Fritiden spenderas mycket med familj och vänner, annars är jag helst utomhus på långa promenader, löpning och skidor. Matlagning och yoga är också två stora intressen hos mig och kanske mina absolut bästa som har växt mer och mer under åren. Det som engagerar och motiverar mig som allra mest i mitt arbete är helt klart möjligheten att få utvecklas och hela tiden lära mig något nytt av min omgivning. Att kunna vara öppen, närvarande och lyhörd i mötet med andra har alltid varit viktigt för mig vilket jag värderar stark hos mig själv som person idag. Jag har länge haft ett stort intresse för både organisationsutveckling och ledarskap vilket gör detta uppdrag så enormt spännande och lärorikt och jag är väldigt glad över möjligheten att få sitta med i PLUM. Att få vara med och bidra till en bättre studietid för våra medlemmar tillsammans med övriga i styrelsen känns otroligt givande och kul. Jag ser väldigt mycket fram emot detta verksamhetsår 2021 och hoppas våra medlemmar är lika taggade som oss på allt vad året har att erbjuda!

Emma Gradin

Post: Vice ordförande

Födelseort/där jag är uppväxt: Umeå

Född: 1995

Jag har en positiv inställning till livet och ser mig själv som en väldigt omtänksam och lyhörd människa, vilket jag tror är bra egenskaper att ha som vice ordförande. Jag är mån om andra och anledningen varför jag valde att söka in till styrelsen var just för att jag ville få möjligheten att kunna påverka studietiden hos våra medlemmar på bästa möjliga sätt. Annars på min fritid uppskattar jag att spendera mycket tid med nära och kära, och sedan har dansen alltid varit en stor del i mitt liv och min uppväxt. Jag ser verkligen framemot detta år tillsammans med styrelsen, och jag tror utifrån de omständigheter som sker kommer vi ändå kunna framställa ett fantastisk verksamhetsår med många härliga och givande aktiviteter!

 

Lukas Lindberg

Post: Sport- & hälsoansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Umeå

Född: 1998

Jag skulle beskriva mig själv som en positivt inställd och lyhörd människa. Jag tycker om att se att dem runt om kring mig har det bra, där är ju alla PLUM-medlemmar såklart inräknade. En av anledningarna till att jag sökte till styrelsen var för att kunna vara delaktig och påverka tiden på och utanför skolan för att göra den så bra som möjligt. Utanför studierna sysslar jag gärna med olika sporter. Handbollen ligger närmast hjärtat, men jag säger aldrig nej till en match i hockey, badminton, tennis osv… Förutom sport så spenderas gärna tid med vänner och familj. Detta år är inte som alla andra år. Året kommer kräva att vi ställer om och nyttjar kreativiteten vi besitter. Tillsammans med styrelsen och ett underbart utskott kommer vi se till att alla medlemmar får ett så bra år som möjligt!

Elin Hoffman

Post: Ekonomiansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Stockholm

Född: 1998

Jag skulle beskriva mig själv som en positiv, glad och driven tjej. Jag flyttade till Umeå för att studera och älskar att bo här. På min fritid gillar jag att träna och vara ute i naturen och har ett stort intresse för matlagning och växter. Jag sökte till PLUM då jag vill göra det bästa av min studietid samt ha möjlighet att göra medlemmarnas studietid så bra den kan bli. Just ekonomirollen i styrelsen sökte jag då jag är väldigt intresserad av ekonomi, är noggrann och ansvarstagande. Jag är supertaggad på detta år och ser så mycket fram emot vad året har att erbjuda.

 

Hedvig Lundgren

Post: BETSEK

Födelseort/där jag är uppväxt: Umeå

Född: 1998

Jag som person är social, öppen och en lagspelare. Jag har alltid varit av åsikten att ta sig an utmaningar är lättare men framför allt roligare tillsammans med andra, vilket även en tanke jag tar med mig inför mitt kommande år i styrelsen. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj. Sen ligger träning mig varmt om hjärtat, helst crossfit-inspirerad träning eller simning. Älskar att bada, speciellt i havet. Jag är glad att jag tog chansen att sitta med i PLUM detta år och min målsättning är att göra det bästa utav studietiden för alla studenter på personalvetarprogrammet, men även för de studentföreningar som sitter med i beteendevetarsektionen. Vi alla har ett roligt och lärorikt år framför oss.

 

 

Ida Karlsson

Post: Sekreterare

Födelseort/där jag är uppväxt: Göteborg

Född: 1995

Jag skulle beskriva mig själv som en driven, omtänksam och lyhörd person. Anledningen till att jag sökte till styrelsen var för att få chansen att påverka studietiden, och se till att alla våra medlemmar får så bra möjligheter som möjligt trots rådande omständigheterna som pandemin skapat. På fritiden tycker jag om att experimentera i köket, vara kreativ med make up på olika sätt och spendera tid med nära och kära. Jag ser verkligen fram emot detta år och tillsammans med det härliga gänget styrelsen består av är jag övertygad om att det kommer bli ett toppen år med många roliga aktivitet för våra medlemmar.

Alicia Bergström

Post: Eventansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Umeå

Född: 1998

Jag är en pratglad, social, kreativ och driven person som trivs bäst i sällskap av andra och med ett fullspäckat schema. Jag tycker om när det händer mycket på en och samma gång men kan även uppskatta en lugn kväll hemma (ibland). På min fritid spenderar jag mycket tid med mina vänner och familj, helst ute i solen med en kopp kaffe. Jag ser framemot att tillsammans med mitt utskott arrangera roliga och minnesvärda events som sätter en guldkant på studietiden för våra medlemmar! Med tanke på de rådande restriktionerna gäller det att ställa om, inte ställa in! Vi kommer göra vårt bästa för att främja gemenskapen på programmet och försöka göra denna tuffa tid lite enklare genom att ha något att se framemot. Sen hoppas jag på att vi till hösten har möjlighet att styra fysiska sittningar och events, och äntligen få kramas och umgås som vanligt igen!

 

Paula Oscarsson

Post: PR & Marknadsföringsansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Östersund

Född: 1999

Jag skulle beskriva mig själv som en positiv, lyhörd och social tjej. På fritiden umgås jag med mina nära och kära, hittar gärna på något kul utomhus men en mysig kväll framför en film är lika kul och mysigt, tycker även väldigt mycket om att simma. Anledningen till varför jag valde att engagera mig i styrelsen var för att göra det bästa av min studietid och för våra medlemmar. Det jag mest ser framemot med vårt verksamhetsår är att få växa som individ men också arbeta och utveckla PLUM tillsammans med resten i styrelsen, är övertygad om att det kommer bli ett toppen år trots omständigheterna.

 

Utbildning & Näringslivsansvarig