Styrelsen 2020

Linnéa Abild

Post: Ordförande

Födelseort/där jag är uppväxt: Hönö/Göteborg 

Född: 1998

Jag skulle beskriva mig själv som en glad och driven tjej som med nöje sätter tänderna i en utmaning eller två. Jag är ambitiös och självständig samt tar gärna ansvar och beslut när det behövs. Det var det som gjorde att jag sökte till PLUM. På fritiden umgås jag gärna med mina nära och kära. Bara vara en helg i fjällstugan eller dra en vecka till mina föräldrar i Frankrike ser jag ofta fram emot. Under verksamhetsåret tror jag att det roligaste kommer vara att få arbeta ihop med ett fantastiskt gäng människor. Vi är förtroendevalda av er och mitt jobb är att se till att vi levererar ett så bra medlemsår som möjligt. Jag är otroligt redo för ett år fyllt av engagemang och utveckling!

Emma Degerfeldt

Post: Vice Ordförande

Födelseort/där jag är uppväxt: Skellefteå

Född: 1998

Jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam och framåt person som framförallt gillar att umgås med nära och kära. Utöver detta skulle jag säga att jag är en rätt bra lyssnare vilket jag tror kan vara en bra egenskap i rollen som vice ordförande. På vardagar hittar ni mig oftast på IKSU där jag ibland pluggar men framförallt tränar, vilket jag gillar att göra. Det jag ser mest fram emot med det kommande verksamhetsåret är att få gå på alla roliga event med er. Jag ser även fram emot att att utvecklas med gänget som sitter i styrelsen och att få vara med och bidra och utvecklas i min roll.

Anton Eliasson

Post: Ekonomiansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Umeå

Född: 1997

Jag är en väldigt spontan och aktiv kille som älskar vintern och som mer än gärna är i fjällen och kör skoter eller åker längdskidor. Jag är noggrann och tycker om att ta ansvar vilket gjorde att jag sökte till ekonomiansvarig. Jag ser fram emot att tillsammans med resten av styrelsen ge oss själva möjligheter till att genomföra roliga, bra och intressanta aktiviteter åt alla medlemmar och få föra vidare det fantastiska arbete som PLUM gjort. Det känns superkul att få vara med på denna resa och jag kan säga redan nu att 2020 kommer bli ett magiskt år. 

Ida Renström

Post: Sekreterare

Födelseort/där jag är uppväxt: Malå

Född: 1995

Här har ni en ”inlandsjänta” som körde flyttlasset mot Umeå år 2011 och sedan blev kvar i staden efter studenten. Tre ord jag skulle beskriva mig själv med är: ambitiös, ambivert och omtänksam. På fritiden uppskattar jag allt ifrån en skogspromenad med en ljudbok i öronen, till att äga dansgolvet på någon krog. Jag gillar att sätta mig in helhjärtat i det jag tar mig för att göra och kommer ta med mig detta under det kommande verksamhetsåret. Att anordna roliga aktiviteter, utvecklas som styrelse och lära mig allt om vad det innebär att driva en ideell förening kommer att bli fantastiskt roligt! Jag är så tacksam att jag kommer uppleva detta med det fantastiska gäng som är PLUMs styrelse 2020.

Edit Nilson

Post: Pr & marknadsföringsansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Sorsele

Född: 1998

Jag skulle beskriva mig själv som en framåt och glad person som gärna vill ha ordning och reda! Jag hanterar ofta stressiga/jobbiga situationer med humor, vilket jag tror kan vara en bra egenskap att använda i en styrelse. På min fritid åker jag gärna iväg en sväng till stugan eller hittar på saker med mina kompisar. Jag har även nyligen snappat upp några nya hobbys: badminton och simning! All träning som inte känns som träning är min typ av träning! Med verksamhetsåret ser jag mest fram emot att få utvecklas som person i en kreativ roll och att få göra det tillsammans med andra engagerade människor!

Alice Johansson

Post: Eventansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Stockholm

Född: 1997

Jag ser mig själv som en positiv och glad person som tycker om att ha många bollar i luften. Jag gillar att hålla mig sysselsatt med olika projekt då jag lätt kan bli rastlös, även om det ibland är skönt att ta det lugnt och kolla serier. På fritiden tycker jag om att träna, laga mat/ baka och göra roliga saker med kära vänner. Jag ser väldigt mycket fram mot det kommande året med alla nya utmaningar och allt roligt som kommer hända. Samt att själv få utvecklas och få nya erfarenheter som jag kommer ha med mig i resten av livet. Men framförallt att få samarbeta med mina styrelsemedlemmar och utskott och att få vara med och påverka studietiden för alla Plums underbara medlemmar.

Ellen Orebrand

Post: Sport & hälsoansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Östhammar

Född: 1997

Jag skulle beskriva mig som en glad och framåt person som gillar att vara involverad i det mesta och en rädsla är att missa allt otroligt roligt som händer på det här programmet. Det är en av anledningarna att jag valde att söka till PLUM, och att få vara med och skapa massa roliga events för alla medlemmar tillsammans med ett fantastiskt utskott. På fritiden hittar ni mig troligtvis på IKSU, på ett punch-out pass mot vår härliga eventansvarige eller på gymmet. Jag tycker även om att spendera tid på att umgås med vänner och familj, annars hittar ni troligtvis mig på ett dansgolv någonstans. Det jag ser mest fram emot det här verksamhetsåret är att tillsammans med detta gäng få skapa ett så roligt år som möjligt till alla er medlemmar!

Tina Wikström

Post: Utbildning & näringslivsansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Skellefteå

Född: 1996

Jag är en glad och positiv tjej som gillar nya utmaningar och trivs med att ta ansvar och planera. Jag skulle även beskriva mig själv som en väldigt kreativ person som gillar att pyssla och fixa med allt möjligt. Matlagning är en stor hobby, men även träning och att umgås med nära och kära ligger mig varmt om hjärtat. Det jag ser mest fram emot under detta verksamhetsår är att få ta del av nya upplevelser tillsammans med resten av styrelsen samt att se hur vi alla utvecklas och växer. Att få nya erfarenheter och utvecklas som person är för mig guld värt.

Elin Persson

Post: Betsek-representant

Födelseort/där jag är uppväxt: Umeå

Född: 1998

Här har ni en positiv tjej som har lätt till skratt, men som även kan vara väldigt ansvarsfull. Jag är nyfiken och öppen för nya utmaningar, vilket gör att det känns otroligt kul och lärorikt att få vara Betsek-representant för PLUM. På min fritid umgås jag gärna med vänner och familj. Under min uppväxt har jag varit mycket ute i naturen, vilket gör att jag gärna spenderar en dag ute på en skotertur eller går promenader. Jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med resten av styrelsen, lära mig saker som kommer vara nyttiga för det kommande arbetslivet och såklart ge våra medlemmar många glädjefyllda ögonblick under verksamhetsåret.