SAMARBETSPARTNERS

Vi på PLUM är stolta över våra samarbetspartners! Se nedan vilka vi samarbetar med.

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är det ledande samhällsvetarförbundet. Alla våra medlemmar är akademiker. Medlemmarna arbetar i såväl offentlig som privat sektor. Många är också egenföretagare eller chefer.

Läs mer

Personalvetarstuderandes Riksförbund

Personalvetarstuderandes Riksförbund

Personalvetarstuderandes Riksförbund är en intresseorganisation för de studerandeföreningar som har anknytning till personalvetarutbildningarna vid Sveriges universitet och högskolor.

Läs mer

Sveriges HR förening

Sveriges HR förening

Sveriges HR förening är yrkesföreningen för dig som studerar och arbetar inom HR. Genom att bli medlem i Sveriges HR Förening får du en unik kontakt med HR-området genom nätverk, seminarier och regionala aktiviteter.

Läs mer

Uniaden

Uniaden

Uniaden är namnet på Umeå Universitets största och årligt återkommande arbetsmarknadsdag. Syftet med en arbetsmarknadsdag är bland annat att ge studenter en inblick i näringslivet och för företag att träffa blivande arbetskamrater.

Läs mer

Vision

Vision

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 180 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Du får möjlighet att söka våra stipendier för studenter, personlig CV-granskning och hjälp med din Linkedin-profil.

Läs mer

Akavia

Akavia

Akavia är det nya fackförbundet för personalvetare.  Hos Akavia får du verktygen och nätverken för att optimera starten på din karriär. Som student är medlemskapet kostnadsfritt och våra karriärrådgivare hjälper dig med allt från var jobben finns till vad du ska begära i ingångslön.

Läs mer