Styrelsen 2019

Malin Nyberg

Post: Ordförande

Födelseort: Hummelholm

Född: 1995

En anekdot om mig: 2006 representerade jag min skolan i Vi i femman Radio. Vi åkte ut i kvartsfinalen och fick därför inte chansen att vara med i TV-tävlingen.

André Domeij Lindberg

Post: Vice Ordförande

Födelseort: Örnsköldsvik

Född: 1996

En anekdot om mig: Jag har vunnit 40 000kr i resecheckar när jag ringde in på Rix FM’s  tävling ”vi hade i alla fall tur med vädret” efter en resa till Turkiet med familjen.

Isak Bergström

Post: Sport- & hälsoansvarig

Födelseort: Umeå

Född: 1995

En anekdot om mig: När jag var liten fick jag lägga mig med en hockeyhjälm framför en vägg och min brorsa sköt så hårt han kunde med puck för som han sa ”Om du ska vara målvakt får du inte  vara bollrädd”.

Jonas Pahlberg

Post: Eventansvarig

Födelseort: Missenträsk

Född: 1995

En anekdot om mig: En rolig anekdot eller fakta om mig: När ni ser mig sitta med hörlurar på så lyssnar jag alltid på Harry Potter-ljudbok, istället för musik.

Albin Hagström

Post: Utbildning- & näringslivsansvarig

Födelseort: Kalmar

Född: 1997

En anekdot om mig: Jag brukar stänga av musiken i mina hörlurar när jag närmar mig människor för jag är rädd att det ska höras ut vilken dålig musiksmak jag har!

Albin Kronblad

Post: Sekreterare

Födelseort: Kalmar

Född: 1996

En anekdot om mig: Kommit 2:a i Lilla Sportspegeln. Vann en cykel som än idag står kvar i förrådet hemma i Kalmar!

Nils Norgren

Post: Ekonomiansvarig

Födelseort: Täby (Stockholm)

Född: 1998

En anekdot om mig: 2012 slog jag Markoolio i en danstävling på en mässa i Kista.

Lovisa Larsson

Post: Beteendevetarsektionen

Födelseort: Kiruna

Född: 1998

En anekdot om mig: En sommar när jag var liten så bestämde sig mina föräldrar att köpa en ny bil. Hem från semestern kom vi med en ny, röd bil. Sen var jag ute och lekte och hittade en sten. Insåg då vilken bra ide det skulle vara om jag målade lite på bilen(med stenen). Sagt och gjort, så gick jag med stenen i handen, mot lacken, ett varv runt bilen. Jag har nog aldrig varit så populär hemma som den dagen. Och bilen blev sig aldrig lik igen.

Tonja Preusler

Post: PR-& Marknadsföringsansvarig

Födelseort: Stockholm

Född: 1993

En anekdot om mig: Hemkunskap var mitt favoritämne i grundskolan och jag med två klasskompisar fick chansen att delta i en matlagningstävling. Flera skolor runt om i Sverige skulle presentera sin bästa maträtt gjord av potatis. Vi hamnade på en stadig plats tredje plats med våra hemmagjorda potatisbullar och rårörda lingon.