Styrelsen 2023

 

 

Evelina Eriksson

Post: Ordförande

Ålder: 27 år

Hemstad: Umeå

Bästa med campus: HUMhusets kycklingrulle, eller min nyfunna kärlek, MIT-husets lunchrum.

Ett måste i studentlivet: En ordentlig ryggsäck med breda band. De går bara inte att kånka allt i en ryggsäck med smala band.

Favorit minne med PLUM: Oj, vad svårt att endast välja ett minne. Jag skulle vilja säga hela nolle-perioden! Hade den otroliga turen att hamna i samma grupp som åtta helt fantastiska människor som har kommit att betyda väldigt mycket för mig under studietiden.

Kort om mig: Från Umeå till Stockholm, tillbaka till Umeå och nu boende i Luleå, fast studerandes i Umeå? En mening som beskriver mig rätt bra. Helt enkelt en Umeå-kär norrlänning som alltid verkar hitta anledningar till att återvända hem till min underbara hemstad. Är annars en social, engagerad och skämtsam person som nästan alltid letar efter någon ny utmaning att ta mig an. Fritiden spenderar jag helst med vänner, familj, min sambo och våra två katter Stina och Sune hemma i vår (för) stora Norrbottensgård. Annars gärna på motorcykeln och helst av allt, på en bana utan vare sig backspeglar eller hastighetsbegränsningar. Har ett stort intresse för ledarskap, hur människor fungerar i grupp och lever med en stark övertygelse att alla människor har sitt eget värdefulla ”kitt” att tillföra till sin omgivning. Ska bli riktigt kul att få stötta och se mina styrelsekollegor växa och utvecklas i sina roller, och samtidigt vara med och skapa en så bra studietid som möjligt för våra medlemmar. Jag ser även framemot att själv få utvecklas och bli en bättre medarbetare, vän och ledare. Det här uppdraget känns otroligt spännande och jag är väldigt glad över möjligheten att få engagera mig i PLUM och jag tror att kommande år kommer bli helt fantastiskt!

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/evelina-eriksson/

Emelia Öhman

Post: Vice ordförande

Ålder: 24

Hemstad: Umeå

Bästa med campus: Att hänga i Nbet!

Ett måste i studentlivet: EPP! Ta vara på att fira att plugget är slut för dagen. Det som kan firas ska firas!

Favoritminne med PLUM: Reunion! Sååå kul att få träffa alla årskurser samtidigt.

Kort om mig: Jag är en ume-tjej som uppskattar det mesta i livet! Att börja studera var ingen självklarhet för mig, men se vart jag är idag! Studentlivet har gett mig ett brett perspektiv på hur jag vill leva mitt liv. Att få möjlighet att träna eller röra på mig, både inomhus och utomhus är vardagslyx efter en hel dag på en hård stol i UB… Utöver min passion för träning, inom ämnet hälsa & livsstil, så föredrar jag en helg med familj och vänner där jag får äta god mat med ett gott glas rödtjut till.I min post som vice ordförande vill jag förmedla min passion för hållbar hälsa och livsstil, där fokuset är våra medlemmar. Om ni har frågor gällande arbetsmiljön eller vad som- hojjta till så finns jag här för er!

 

 

 

Lovisa Berlin

Post: Sport- & hälsoansvarig

Ålder: 25

Hemstad: Visby

Bästa med campus: Favoritplats – NBET, men det allra bästa med campus är att träffa alla härliga personer! 

Ett måste i studentlivet: Gemenskapen, se till att verkligen ta del av allt som studentlivet har att erbjuda utanför plugget. Exempelvis allt skoj som PLUM anordnar! 

Favorit minne med PLUM: Svårt val, tycker att alla event har varit riktigt bra, men nollningen kommer för alltid vara en period jag kommer att ha nära hjärtat!

Kort om mig: Jag är född och uppväxt på Gotland – Östersjöns hjärta. Hur jag hamnade i Umeå? Det undrar jag med. Har alltid hört gott om staden och universitet så jag tänkte “Varför inte prova?”. Ett av de bästa besluten jag tagit, för SOM jag trivs! Tacksam för varenda person jag lärt känna här. Jag är en positiv och engagerad person som sällan har en stilla stund. 

Träning och hälsa har i stort och smått alltid varit en del av min vardag men för tillfället är det volleyboll och beachvolleyboll som jag brinner lite extra för. Sporten har alltid varit en tillflyktsort när jag behövt en paus från annat och en trygghet jag inte skulle kunna klara mig utan. 

Mitt motto i livet hade på gotländska varit “De raida si”, men dialekten blev jag tyvärr utan, så jag får nöja mig med “Det löser sig”. Att engagera mig i saker och vara del av att planera och genomföra projekt är något jag alltid gillat att göra. I sånna saker går jag alltid in helhjärtat. 

Med detta som grund så är jag otroligt glad och ärad att få vara ansvarig för Sport- & hälsautskottet och få vara en del av alla Plummares skoltid!

 

 

Isabelle Holmgren

Post: Ekonomiansvarig

Ålder: 24 år född 1998

Hemstad: Piteå 

Bästa med campus: Jag gillar precis som de flesta att hänga i Nbet, där finns det alltid bekanta och trevliga ansikten

Ett måste i studentlivet: Våga testa nya saker och aktivitet! Och Coca-Cola zero 

Favorit minne med PLUM: Insparken

Kort om mig: 

Jag är en social person med nära till skratt som gillar att resa, vara utomhus och egentligen alla aktiviteter som inkluderar vänner och/eller familj. Jag gillar att hitta på spontana saker och säger sällan nej! Har även ett lite nördigt intresse i kaffe, anledningen till att man sällan ser mig dricka en kopp är helt enkelt att jag är lite för kräsen!

 

 

 

David Jansson

Post: BETSEK- representant

Ålder: 21

Hemstad: Sundsvall

Bästa med campus: Kycklingrullen i humanisthuset är att rekommendera 

Ett måste i studentlivet: Att vara öppen, social och delta i aktiviteter såsom sittningar och idrottsevenemang

Favoritminne med PLUM: Julsittningen! 🥳

Kort om mig: Jag får ofta höra att jag är en social individ och jag uppskattar verkligen att träffa nya människor. En stor del av dagen lyssnar jag på musik, två stora intressen utöver det är fotboll (men enbart från soffan eller läktaren…) och matlagning. Rådfråga mig gärna om pastarätter så vägleder jag dig. Anledningen till att jag läser just personalvetenskap återfinns i mitt stora intresse för mänskligt samspel och i mina sociala kompetenser. Dessutom vill jag inneha möjligheten att stötta och vägleda såväl chefer som medarbetare och utveckla en god arbetsmiljö.

 

Olivia Holmberg

Post: Sekreterare

Födelseort/där jag är uppväxt: Luleå

Född: 2001

Bästa med campus: Plugg i vardagsrummet eller chokladbollarna i lindellcaféet

Ett måste i studentlivet: Nocco, celsius eller annan energidryck

Favorit minne med PLUM: Oscarsgalan helt klart, en rolig avslutning på en fantastisk inspark

Kort om mig:Jag skulle nog beskriva mig själv som en öppen, glad och flexibel tjej som alltid är väldigt mån om att alla i min närhet ska må bra.
Min lediga tid spenderar jag helst med familj och vänner på restaurang med god mat eller bara hemma framför någon bra serie. Utöver detta har jag ett stort intresse för både skidåkning och hundar, det finns inte mycket som slår en solig vårdag i backen!
Jag har alltid uppskattat att vara runtomkring andra människor, vilket förmodligen också är en av anledningarna till varför jag valde att läsa till just personalvetare.
Då jag är en väldigt pratglad person i övrigt kändes rollen som sekreterare i PLUM som en rolig utmaning. Detta då jag både kommer att få chansen att utveckla min mer strukturerade sida, men också på grund av möjligheten till att påverka studietiden!

Amelia Forsgren

Post: Eventansvarig

Ålder: 22

Hemstad: Umeå

Bästa med campus: Grupprummen i Natur

Ett måste i studenlivet: Täckbyxor , det är töntigt att frysa och köp en cykel, börja cykla<3

Favorit minne med PLUM: Fulsittningen på insparken

Kort om mig: Mina bästa egenskaper är att jag är nytänkande,kreativ och social. Ibland kanske nästan för mycket! Jag pratar fortare än jag tänker och glömmer ofta bort att andas emellan! Har även förkärlek för alla katter med päls, speciellt min egen! Alfred<3 Fritiden så tillbringat jag tid men vänner och familj eller så är jag och tränar eller hänger med katten!! Jag är väldigt glad att just få möjligheten att vara event-ansvarig för PLUM

 

 

Martina Dahlberg 

Post: PR & Marknadsföringsansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Lycksele

Född: 1999

Bästa med campus: Kycklingrullen i hum eller solväggen utanför lindell

Ett måste i studentlivet: kaffetermos(med kaffe och mycket mjölk)

Favorit minne med PLUM: Oscarsgalan!!

Kort om mig:Jag är en inlands-jänta som flyttade från Lycksele till Umeå för två år sedan.
Jag beskrivs oftast som en pratglad person med lätt för skratt! Jag fångar gärna mitt liv på bild därav mitt driv att sitta som pr och marknadsföring,det är en ära att få tillsammans med resten av styrelsen föreviga ett år tillsammans med PLUM.Det är nära naturen jag samlar energi och pushar mentaliteten lite extra,som att springa,köra skoter,åka skidor.
Ett annat ställe att finna ro för mig är hemma hos mina föräldrar eller med mina vänner.
Jag är super taggad på att få uppdatera er plummare under året och ser framemot allt roligt vi ska göra ihop! Ni får gärna höra av er om ni har frågor eller vill snacka löpar-rutter runt stan!

 

Theodor Appelblad

Post: Utbildning och näringslivsansvarigPost: Utbildning och näringslivsansvarig

Födelseort/ där jag är uppväxt: 

Född: 

Bästa med campus:

Ett måste i studentlivet:

Extratips:

Favorit minne med PLUM:

Kort om mig: