Styrelsen 2022

Simon Gipperth

Post: Ordförande

Födelseort/ där jag är uppväxt: Stockholm

Född: 1998

Social, engagerad och positiv är tre egenskaper som jag tycker beskriver mig bäst. På fritiden spenderar jag mycket tid med familj och vänner och annars mycket i bassängen, eller i soffan framför en go film. Simning har alltid varit en stor del av mitt liv och ett av mina största intressen när träning kommer in i bilden. Ett annat stort intresse som formats genom mitt arbete inom restaurang är gastronomi och närmare bestämt mat och dryck i alla dess former, på restaurang såväl som hemma. Det som engagerar mig och driver mig är framför allt möjligheten att få påverka min omgivning och samtidigt utvecklas av den. Att vara öppen för andras åsikter, att alla får säga sitt och att ingen är mindre värd är några stora värderingar jag alltid bär med mig. Jag har länge haft ett stort intresse för människor och hur de fungerar i grupp, organisationer och i samhället vilket gör att detta uppdrag känns otroligt spännande och jag är väldigt glad att just få denna givande möjlighet som ordförande i PLUM.

 

(Verksam mellan februari 2022 – augusti 2022)

 André Isaksson

Post: Vice ordförande

Födelseort/där jag är uppväxt: Lycksele

Född: 1999

Jag är en omtänksam, ansvarstagande och strukturerad person. Jag är också en god lyssnare och lagspelare. På fritiden umgås jag gärna med nära och kära och vänner. När det kommer till träning så är det framför allt löpträning. Jag utövar ingen sport idag, men jag har tidigare spelat ungdomsfotboll i LIF, samt dansat för FLBS. Det mesta inom bollsporten är av intresse. Jag ser fram emot att tillsammans med mina styrelsemedlemmar, lyssna och ta till sig medlemmarnas önskemål, samt säkerställa ett utvecklande, levande och inkluderande PLUM!

 

Elin Lycksell

Post: Sport- & hälsoansvarig:

Födelseort/där jag är uppväxt: Malå

Född: 1998

Från Malå till Umeå med depåstopp i både Skellefteå och Stockholm har ni en naturligt optimistiskt lagd person som tror på sin egen förmåga att klara av det mesta, på egen hand och i samarbete med andra. Jag ser mig själv som trygg, social och handlingskraftig. Sedan tidigare har jag en utbildning som inredare och är också lead-sångare i ett pop, jazz och soul band sedan några år tillbaka. En bra dag är en dag full av aktiviteter med människor jag tycker om, oavsett om det gäller musik, styrketräning, inredning eller middagar. Jag ser väldigt mycket fram emot det här aktivitetsåret och hoppas kunna skapa aktiviteter som passar för alla. Gemenskap är målet!

 

Tilda Byström

Post: Ekonomiansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Örnsköldsvik

Född: 1998

Jag skulle beskriva mig själv som en positiv, social och pratglad person. Har även en förkärlek till organisering och att skriva listor, vilket är en av anledningarna till att jag sökte till styrelsen. Andra anledningar till att jag sökte att sitta med i styrelsen är för att ha chansen att påverka vår studietid för att vi och alla medlemmar tillsammans ska kunna hitta på roliga aktiviteter och ha en bästa möjlig studietid. På fritiden umgås jag gärna med vänner och familj samt vår hund. Jag tycker om att vara ute i naturen och passar gärna på att ta långa skogsturer med Alfred(hunden) när jag är hemma i Ö-vik. Jag ser otroligt mycket fram emot detta år, det kommer vara otroligt lärorikt samt väldigt kul.

 

Lovisa Wallin

Post: BETSEK

Födelseort/där jag är uppväxt: Stockholm

Född: 1999

Som person är jag positivt inställd och ständigt kunskapssökande. Jag trivs som bäst när jag är omringad av människor och mår som bäst när andra har det bra. På fritiden så tycker jag om att göra det mesta och dagarna symboliseras av den gamla klyschan “Carpe Diem”. Om jag får en möjlighet till att påverka och hjälpa till så tar jag den gärna. Det finaste som finns är att få ge människor den uppskattning som de förtjänar och som styrelsemedlem i PLUM hoppas jag kunna få en möjlighet till att bidra med det där lilla extra till alla. Delad glädje är dubbel glädje och min målsättning för detta verksamhetsår är att få skapa glädje och minnesvärda stunder för våra medlemmar i PLUM men också att få dela dessa stunderna med Beteendevetarsektionen.

 

Hedda Eklöf

Post: Sekreterare

Födelseort/där jag är uppväxt: Umeå

Född: 2000

Jag skulle vilja beskriva mig själv som en positiv, ömsint och lyhörd person som samtidigt har en förkärlek för ordning och reda. På min fritid spenderar jag så mycket tid som möjligt med familj och vänner. Annars hittar ni mig mest troligt ute i naturen, bänkad framför någon aktuell tv-serie eller i mitt kök där jag experimenterar med nya recept. Jag sökte till styrelsen får att få chansen att bidra till en så minnesvärd studietid som möjligt för alla våra medlemmar. Att vara med och anordna meningsfulla aktiviteter, utveckla PLUM:s verksamhet och varumärke och dela nya utmaningar och upplevelser tillsammans med resten av styrelsen känns fantastiskt roligt! Jag är helt övertygad om att vi har ett toppenår framför oss!

 

Ellen Wemskog

Post: Eventansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Stockholm

Född: 1998

Jag är en glad, social och positiv person som gillar att umgås med folk, bekanta som obekanta, och gillar när det händer saker runt omkring. Min fritid spenderar jag gärna i sällskap med andra men trivs även på gymmet med dundrande musik i lurarna, utomhus och grillar korv i solen för att samla energi. Men bäst av allt i skidbacken med sol och nypistade backar! Jag ser så fram emot detta år som en del av vår fantastiska styrelse och att med mitt utskott få arrangera event och göra studietiden till något alldeles extra för våra personalvetare. Jag ser detta som en möjlighet till utveckling både hos mig själv men även för PLUM och våra studenter utifrån önskemål och åsikter och ser fram emot ett kul och lärorikt år tillsammans!

 

(Verksam mellan februari 2022 – augusti 2022)

Sophie Stiernblad

Post: PR & Marknadsföringsansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Lund

Född: 2000

Här har ni en tjej som har tagit sig hela vägen från Skåne till Umeå, och som trivs otroligt bra i norr! Jag skulle beskriva mig själv som en glad och framåt person som älskar att träffa nya människor. Jag trivs väldigt bra i grupparbeten och tycker om att samarbeta. Det är en av anledningarna att jag valde att söka till PLUM, att få arbeta med alla fantastiska människor och arbeta mot gemensamma mål. Jag ser dessutom fram emot att dokumentera alla roliga evenemang som står inför oss. På fritiden tycker jag om att laga mat och att umgås med vänner. Jag ser mycket fram emot detta året och alla minnen som kommer skapas. Det ska bli spännande att se hur mycket vi kan åstadkomma tillsammans. Nu ger vi järnet!

 

Maria Hägglund

Post: Utbildning och näringslivsansvarig

Födelseort/där jag är uppväxt: Nordmaling

Född: 1992

Jag skulle beskriva mig själv som framåt, lättsam att umgås med och ser saker från den positiva sidan. Jag trivs i en föränderlig miljö där jag får ha många bollar i luften samtidigt likväl som en lugn hemmakväll hemma i soffan. På fritiden umgås jag gärna med min familj och vänner, gärna utomhus med lite gott fika och trevlig utsikt. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt utskott värna om kvalitén på vår utbildning och anordna aktiviteter utanför programmet som känns utvecklande för alla. Detta kommer bli ett fantastiskt år där vi tillsammans skapar nya möjligheter!