Styrelsen 2023

 

Evelina Eriksson

Post: Ordförande

Ålder: 27 år

Hemstad: Umeå

Bästa med campus: HUMhusets kycklingrulle, eller min nyfunna kärlek, MIT-husets lunchrum.

Ett måste i studentlivet: En ordentlig ryggsäck med breda band. De går bara inte att kånka allt i en ryggsäck med smala band.

Favorit minne med PLUM: Oj, vad svårt att endast välja ett minne. Jag skulle vilja säga hela nolle-perioden! Hade den otroliga turen att hamna i samma grupp som åtta helt fantastiska människor som har kommit att betyda väldigt mycket för mig under studietiden.

Kort om mig: Från Umeå till Stockholm, tillbaka till Umeå och nu boende i Luleå, fast studerandes i Umeå? En mening som beskriver mig rätt bra. Helt enkelt en Umeå-kär norrlänning som alltid verkar hitta anledningar till att återvända hem till min underbara hemstad. Är annars en social, engagerad och skämtsam person som nästan alltid letar efter någon ny utmaning att ta mig an. Fritiden spenderar jag helst med vänner, familj, min sambo och våra två katter Stina och Sune hemma i vår (för) stora Norrbottensgård. Annars gärna på motorcykeln och helst av allt, på en bana utan vare sig backspeglar eller hastighetsbegränsningar. Har ett stort intresse för ledarskap, hur människor fungerar i grupp och lever med en stark övertygelse att alla människor har sitt eget värdefulla ”kitt” att tillföra till sin omgivning. Ska bli riktigt kul att få stötta och se mina styrelsekollegor växa och utvecklas i sina roller, och samtidigt vara med och skapa en så bra studietid som möjligt för våra medlemmar. Jag ser även framemot att själv få utvecklas och bli en bättre medarbetare, vän och ledare. Det här uppdraget känns otroligt spännande och jag är väldigt glad över möjligheten att få engagera mig i PLUM och jag tror att kommande år kommer bli helt fantastiskt!

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/evelina-eriksson/

Emelia Öhman

Post: Vice ordförande

Ålder: 24

Hemstad: Umeå

Bästa med campus: Att hänga i Nbet!

Ett måste i studentlivet: EPP! Ta vara på att fira att plugget är slut för dagen. Det som kan firas ska firas!

Favoritminne med PLUM: Reunion! Sååå kul att få träffa alla årskurser samtidigt.

Kort om mig: Jag är en ume-tjej som uppskattar det mesta i livet! Att börja studera var ingen självklarhet för mig, men se vart jag är idag! Studentlivet har gett mig ett brett perspektiv på hur jag vill leva mitt liv. Att få möjlighet att träna eller röra på mig, både inomhus och utomhus är vardagslyx efter en hel dag på en hård stol i UB… Utöver min passion för träning, inom ämnet hälsa & livsstil, så föredrar jag en helg med familj och vänner där jag får äta god mat med ett gott glas rödtjut till.I min post som vice ordförande vill jag förmedla min passion för hållbar hälsa och livsstil, där fokuset är våra medlemmar. Om ni har frågor gällande arbetsmiljön eller vad som- hojjta till så finns jag här för er!

 

Lovisa Berlin

Post: Sport- & hälsoansvarig:

 

 

 

Post: Ekonomiansvarig

 

David Jansson

Post: BETSEK

 

Olivia Holmberg

Post: Sekreterare

 

 

 

Post: Eventansvarig

 

Martina Dahlberg 

Post: PR & Marknadsföringsansvarig

 

Linda Hedin

Post: Utbildning och näringslivsansvarig